Havadisler
İstanbul Kıyamet vakti 16 Yaşında!
2 Nisan 2023 Pazar

Bugün tam 16 yıl önce Türkiye'nin ilk yerli devasa çevrimiçi oyunu İstanbul: Kıyamet Vakti, oyun severlerle buluştu. Bu oyun, bugün sokaklarında özgürce dolaşamadığımız İstanbul'u keşfetme fırsatı vererek, bildiğimiz dünyaya farklı bir açıdan bakmamızı sağladı. Oyuncular tarafından kısa sürede sevilen bir oyun haline gelen İstanbul: Kıyamet Vakti, bugün gölgesinde nice umutların yeşerdiği ulu bir çınar haline geldi. Teşkilat'ın yeni neferlerini selamlayan ve derinlerden gelen sırlara tanık olan İstanbul: Kıyamet Vakti, kentimizin var olacağı her zaman bizim daimi tanığı olacaktır.

 

Bu kaoslu dünyada, erg'in gücünün zihinleri bulandırdığı ve yıkımın sebep olduğu yaraların sarılmaya çalışıldığı bir zamanda yer almanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle, İstanbul: Kıyamet Vakti'nin 16. yılı şerefine, tüm oyuncularımıza teşekkür etmek için bazı hazırlıklar yaptık. Ramazan ayı boyunca, IKV'de birçok etkinlik ve fırsat sizi bekliyor. Ayrıca, özel indirimler ve hediye paketi gibi sürprizler de sizleri bekliyor.

 

Ramazan ayı boyunca, IKV'deki oyuncularımız için özel etkinlikler ve indirimler düzenledik. Dükkanımızda, Ramazan ayı boyunca Sivas Kangal, Tesla Gözcü ve Boz Ayı gibi ürünlerde %25 indirim fırsatı sunuyoruz. Ayrıca, IKV severler için özel bir hediye paketi hazırladık. Bu paket, tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için avantajlar sunuyor ve Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Yağma, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcı gibi bonuslarla birlikte kullanılabiliyor.

 

Ayrıca, Ramazan ayına özel olarak düzenlenecek Topla Kazan etkinliği ödülleri yakında açıklanacak.

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.